Департамент економіки міської ради просить долучитися представників малого та середнього бізнесу, а також громадськість міста, до формування концепції проведення Петрівського ярмарку — 2015, та до 30 травня 2015 року надіслати свої пропозиції на електронну адресу

econom@rada.cv.ua або press3@rada.cv.ua

Умови участі суб’єкта господарювання у Петрівському ярмарку

1. Забезпечення організації святкової торгівлі 11-12 липня 2015 року та

дотримання встановленого режиму роботи з 10:00 год. до 22:00 години.

2. Наявність погодження санітарно — епідеміологічної служби міста /області/ для

кондитерської групи товарів, ковбасних виробів, копченостей м’ясних та рибних,

продукції ресторанного господарства.

3. Облаштування місця для провадження торговельної діяльності відповідно до

санітарних норм, вимог протипожежної безпеки та охорони праці.

4. Наявність у працівників, що здійснюють продаж продовольчих товарів,

м’ясних, ковбасних, хлібобулочних і кондитерських виробів, молочної продукції та

продукції ресторанного господарства, особистих медичних книжок встановленого

зразку та одягу, що відповідає санітарним нормам.

5. Святкове оформлення робочого місця продавця та наявність оформлених

цінників на товари, вироби та продукцію ресторанного господарства.

6. Наявність на фасовані продовольчі товари, ковбасні та кондитерські вироби,

непродовольчі товари дитячого асортименту сертифікатів відповідності та

супровідних документів, що підтверджують їх якість та безпеку.

7. Наявність для продукції ресторанного господарства, хлібобулочних,

кондитерських, м’ясних та ковбасних виробів власного виробництва супровідних

документів із зазначенням дати виготовлення та терміну їх придатності.

8. Утримання об’єкта торгівлі та прилеглої до нього території у належному

санітарному стані, наявність урн (мішків) для сміття.

9. Забезпечення продажу продукції ресторанного господарства, кулінарних

виробів, гарячих та прохолоджуючих напоїв (чай, кавові напої, соки, мінеральна

вода, квас) тільки із використанням одноразового (картонного) посуду.

10. Дотримання суб’єктом господарювання вимог трудового законодавства

щодо використання праці найманих працівників (оформлення трудових угод,

виплата заробітної плати тощо).

11. Забороняється реалізація: алкогольних напоїв та пива без наявності

ліцензій, безалкогольних напоїв в скляній тарі; продовольчих та кондитерських

фасованих товарів, що не мають відповідного маркування, належного товарного

вигляду, на яких строк придатності не зазначено або яких минув, а також тих, що

придбані без відповідних документів (сертифікатів, посвідчень якості тощо).

12. Дотримання працівниками суб’єкта господарювання вимог Закону України

«Про захист прав споживачів» щодо якості та безпеки товарів, забезпечення

культури обслуговування відвідувачів та громадського порядку.

Примітка: У разі не дотримання вищезазначених умов участі організатор

має право припинити участь суб’єкта господарювання або майстра у