Умови

участі суб’єкта господарювання у Петрівському ярмарку

1. Забезпечення організації святкової торгівлі 7-8липня 2018 року та дотримання встановленого режиму роботи з 10:00 год. до 22:00 години.

В’їзд транспорту учасників ярмарку для завозу продукції, обладнання на територію з обмеженим рухом транспорту — до 07:оо год.

2. Наявність погодження управління Держпродспоживслужби в м.Чернівцях /області/ для реалізації кондитерської групи товарів, ковбасних виробів, копченостей м’ясних та рибних, продукції ресторанного господарства та холодильного обладнання для зберігання. Реалізація виробів з м’яса здійснюється за наявності ветеринарного свідоцтва.

3. Облаштування місця для провадження торговельної діяльності відповідно до санітарних норм, вимог протипожежної безпеки та охорони праці. Дотримання асортименту товарів (продукції) відповідно до поданої заявки.

4. Наявність у працівників, що здійснюють продаж продовольчих товарів, м’ясних, ковбасних, хлібобулочних і кондитерських виробів, молочної продукції та продукції ресторанного господарства, особистих медичних книжок встановленого зразку та одягу, що відповідає санітарним нормам.

5. Святкове оформлення робочого місця продавця та наявність оформлених цінників на товари, вироби та продукцію ресторанного господарства.

6. Наявність на фасовані продовольчі товари, ковбасні та кондитерські вироби, непродовольчі товари дитячого асортименту сертифікатів відповідності та супровідних документів, що підтверджують їх якість та безпеку.

7. Наявність для продукції ресторанного господарства, хлібобулочних, кондитерських, м’ясних та ковбасних виробів власного виробництва супровідних документів із зазначенням дати виготовлення та терміну їх придатності.

8. Утримання об’єкта торгівлі та прилеглої до нього території у належному санітарному стані, наявність урн (мішків) для сміття.

9. Забезпечення продажу продукції ресторанного господарства, кулінарних виробів, гарячих та прохолоджуючих напоїв (чай, кавові напої, соки, мінеральна вода, квас) тільки з використанням одноразового (картонного) посуду.

10. Дотримання суб’єктом господарювання вимог трудового законодавства щодо використання праці найманих працівників (оформлення трудових угод, виплата заробітної плати тощо).

11. Реалізація алкогольних напоїв та пива здійснюється тільки закладами ресторанного господарства, за наявності відповідних ліцензій.

12. Забороняється реалізація: алкогольних напоїв, пива та безалкогольних напоїв в скляній тарі; продовольчих та кондитерських фасованих товарів, що не мають відповідного маркування, належного товарного вигляду, на яких строк придатності не зазначено або яких минув, а також тих, що придбані без відповідних документів (сертифікатів, посвідчень якості тощо).

13. Дотримання працівниками суб’єкта господарювання вимог Закону України «Про захист прав споживачів» щодо якості та безпеки товарів, забезпечення культури обслуговування відвідувачів та громадського порядку.

14. Організаційні внески підлягають поверненню у разі надання учасником ярмарку письмового звернення до організатора ярмарку з обґрунтуванням причин відмови,              в термін до 18:оо год. 04 липня 2018 року. В інших випадках сплачені організаційні внески поверненню не підлягають.

 

     Примітка: У разі порушення умов участі або здійснення торгівлі без сплати організаційного внеску організатор має право припинити участь суб’єкта господарювання або майстра у Петрівському ярмарку та/або притягнути до адміністративної відповідальності шляхом накладення штрафних санкцій.